Etoro

Website www.etoro.com
Gereguleerd door CySEC
Talen Nederlands, Engels, Duits, Deens, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees
Demo account Ja
Demogeld €50.000
Storten iDEAL, Creditcard, Paypal, Bankoverschrijving, etc
Min. storting €200
Uitbetalingstermijn Binnen 2/3 werkdagen
 • Europese regulatie & licentie
 • Nederlandstalige website
 • Gratis oefenaccount met $100.000
 • Online beleggen bij eToro

  eToro is het grootste en bekendste handelsplatform ter wereld. De online broker dankt zijn populariteit aan de unieke gebruikservaring. Beginnende beleggers worden namelijk begeleid door ervaren handelaars. Daarnaast is het mogelijk om strategieën uit te wisselen met andere beleggers. Op deze manier kunt u zich optimaal ontwikkelen. eToro is echt een interessante speler op de markt. Maar past dit handelsplatform ook bij u? Onlinebeleggen.nl zoekt het uit!

  Iedereen kan online beleggen

  De beleggerswereld wordt vaak gezien als een gesloten circuit van ervaren handelaars. Dat was vroeger misschien zo, maar sinds de komst van online brokers kan iedereen geld beleggen in aandelen, grondstoffen, vreemde valuta of indexfondsen. Toch is de ene online broker een stuk toegankelijker dan de andere. eToro is misschien wel één van de meest toegankelijke handelsplatforms die er bestaan. Posities openen en sluiten, geld storten of juist laten uitbetalen: het gaat allemaal zeer eenvoudig. Deze werkwijze slaat aan bij beleggers van over de hele wereld. eToro heeft inmiddels meer dan 4,5 miljoen gebruikers in 170 verschillende landen. En dat zegt veel.

  Etoro is Europees gereguleerd bij CySEC en FCA

  eToro beschikt over alle licenties die het als Europees opererende online broker nodig heeft. De Europese transacties verlopen allemaal via de intermediaire broker Retail FX Ltd. Etoro wordt gereguleerd met twee Europese licenties, namelijk waakhond CySEC uit Cyprus en het FCA uit Groot Brittannië. De Europese licenties zorgen ervoor dat Etoro zich aan strenge regelgeving moet voldoen om een veilig en betrouwbaar aanbod te kunnen aanbieden. De online broker moet dus aan strenge eisen voldoen om de licentie te kunnen bemachtigen en te behouden.

  ” ONLINE BELEGGEN BIJ ETORO KAN BEHOORLIJK LUCRATIEF ZIJN! “

  Wat zijn de voordelen van Etoro?

  Online beleggen bij eToro kan behoorlijk lucratief zijn. Maar voor beginners is het vaak toch een grote stap om daadwerkelijk met geld te gaan beleggen. Etoro biedt een aantal pluspunten ten opzichte van andere beleggingspartijen. Hieronder in het kort een aantal voordelen van beleggen bij Etoro:

  • Etoro biedt lage spreadkosten;
  • Volg de stappen van succesvolle traders;
  • Gratis Demo-account van $100.000;
  • Benodigde Europese licenties bij CySEC en FCA;
  • Betrouwbare en bekende naam als online broker!

  Hulp van het eToro team

  eToro is een professioneel bedrijf. En dat merkt u ook als u contact opneemt met de klantenservice. Het team van eToro weet elke vraag namelijk snel én vakkundig te beantwoorden. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via telefoon, e-mail en live chat. Het enige nadeel is dat eToro nog niet over een Nederlandse afdeling beschikt. Alle communicatie verloopt dus in het Engels.

  Tips van andere beleggers

  Iedere online belegger handelt volgens een eigen strategie. Maar uw strategie is misschien niet de beste. Daarom is het erg interessant om uw ideeën eens uit te wisselen met andere handelaren. Hebben zij misschien extra tips? En wat zijn hun ervaringen met het online beleggen via eToro? De online broker heeft een actieve community die met elkaar in contact blijven via het forum, de chat en de zogenaamde ‘OpenBook’ software. Zo’n soort community is uniek in de beleggerswereld. eToro weet zich hiermee duidelijk te onderscheiden van andere online brokers.

  Gebruikers roemen eToro om de vele extra diensten die ze leveren, waaronder de online community en de hulp van experts. Deze diensten zijn in principe gratis, al betaalt u er indirect toch voor. De spreads liggen bij eToro namelijk hoger dan bij veel andere online brokers. De vraag is natuurlijk: is dit het waard? Onlinebeleggen.nl vindt in ieder geval van wel!

  Waarschuwing: Handelen brengt risico’s met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. Dit is geen investeringsadvies. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.

   

  eToro is een platform voor verschillende activa, waarop u in zowel in aandelen als cryptovaluta’s kunt beleggen. Ook kunt u CFD’s op basis van activa verhandelen.  

   

  CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen, vanwege het gebruik van hefbomen, een hoog risico met zich mee dat u geld verliest. 75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze provider. Ga na of u begrijpt hoe CFD’s werken en overweeg of u zich het hoge risico op verlies van uw geld kunt veroorloven.  

   

  In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. 

   

  Zeer volatiel niet-gereguleerd beleggingsproduct. Geen EU-bescherming voor investeerders.

   

  Deze inhoud is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen beleggingsadvies.  


  Populair bij online beleggen

  toggle off
  Gokreclame uitschakelen.