Fortrade


Beleggen bij Fortrade

Fortrade is een online broker met Britse roots. Het platform wordt dan ook gereguleerd én gecontroleerd door de Financial Conduct Authority (de FCA). Fortrade is opgericht in 2011. Het bedrijf is dus nog relatief jong, maar toch is het al snel uitgegroeid tot een bekende naam in de beleggingswereld.

Ontdek het uitgebreide aanbod op Fortrade.com

Op Fortrade.com valt direct één ding op: het uitgebreide aanbod. U kunt namelijk CFD’s afsluiten op meer dan 300 verschillende producten. Alle populaire producten zijn aanwezig. Misschien wilt u wel gaan investeren in valutaparen, edelmetalen, aandelen, indices of ETF’s. Of bent u juist meer geïnteresseerd in energieproducten of agrarische producten zoals tarwe, cacao en sojabonen? Fortrade heeft het allemaal. Het is zelf mogelijk om te gaan beleggen in VS schatkistcertificaten. Door dit gevarieerde aanbod is Fortrade interessant voor beginnende en voor ervaren beleggers.

Handelen op een eenvoudig en overzichtelijk platform

Beleggers moeten snel kunnen reageren. Daarom is het cruciaal dat alles op het handelsplatform goed werkt. Met de software van Fortrade hoeft u zich geen zorgen te maken. Want of u nu een positie wilt openen of sluiten óf dat u in real-time de koersen wilt volgen: bij deze online broker werkt alles zonder vertraging. Het handelsplatform is daarnaast ook zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Hierdoor  vindt u altijd snel de informatie die u nodig heeft. Een klein minpunt is wel dat er maar weinig geavanceerde mogelijkheden zijn. Dit maakt het platform voor professionele beleggers soms wat te simpel.

24 uur per dag beleggen met de Fortrade app

De handel op Fortrade.com gaat 24 uur per dag door. Om niets te hoeven missen, heeft deze online broker onlangs een eigen app gelanceerd. Deze app is geschikt voor iOS en voor Android-toestellen. En alles is net zo overzichtelijk als op de gewone website. U kunt zich dus altijd en overal bezighouden met beleggen.

Een lage minimale inleg…

Fortrade profileert zichzelf als een betrouwbare, resultaatgerichte en betaalbare broker. Als we naar de minimale inleg kijken dan is Fortrade inderdaad vrij toegankelijk. Zo kunt u al beginnen met handelen als u €100,- in uw account stort. Toch zijn ook genoeg online brokers te vinden waar de minimale inleg lager is. Maar als u echt fanatiek aan de slag wilt dan heeft u die €100,- zeker nodig.

…maar hoe zit het met de spread?

Voor het handelen via Fortrade hoeft u geen commissie te betalen. Deze online broker verdient juist geld door middel van een vaste spread. Deze spreads zijn bij Fortrade wel aan de hoge kant. Hiervoor kunnen we het beste een vergelijking maken met een andere bekende broker: Plus500. Bij Plus500 werken ze namelijk met variabel en dynamische spread amounts . Fortrade rekent daarentegen al 3 pips per euro.

Verhoog uw inzet met de hefboom

De hefboomratio is een ander element dat interessant is om te bekijken. Want dankzij deze constructie kunt u met een relatief klein bedrag toch veel geld investeren. Beleggers krijgen bij Fortrade te maken met verschillende hefboomratio’s. Dit heeft te maken met het product waarin u wilt handelen. Bij indices en aandelen is er een hefboom van 1:50. Voor CFD’s is dit 1:10 en voor valutaparen is er een hefboomratio van 1:200. Dit is redelijk standaard in de online beleggingsmarkt.

Een 30% welkomstbonus bij Fortrade

Veel online brokers verwelkomen nieuwe klanten met een speciale bonus. Fortrade doet dit ook. Bij uw eerste storting krijgt u namelijk 30% extra om mee te handelen. Hiervoor geldt een maximumbedrag van €3.000,-.

U krijgt het bonusgeld overigens niet zomaar. Het is pas echt van u als u heeft voldaan aan een handelsvolume van 10.000 eenheden voor elke €1,- bonus. Dit moet u wel binnen 90 dagen na aanmelding voor elkaar krijgen. Want daarna is de welkomstbonus verlopen.

Geld beheren bij Fortrade

Wie winst wil maken met beleggen, moet uiteraard eerst investeren. Daarom is het essentieel dat er altijd genoeg geld in uw account staat. Bij Fortrade kunt u gebruik maken van diverse betaalmethodes. Zo worden bijvoorbeeld alle bekende credit- en debitcards geaccepteerd. Maar het is ook mogelijk om geld te storten met Skrill, Neteller of een gewone bankoverschrijving. Ook kan je gebruik maken van de wereldwijd gebruikte betalingsmethode PayPal.

Wilt u de gemaakte winst laten uitbetalen? Dit regelt u eenvoudig via het tabblad ‘stortingen/opnames’. Fortrade belooft dat alle aanvragen binnen twee werkdagen worden verwerkt. Hierna kan het nog wel even duren voordat het geld daadwerkelijk op uw rekening staat.

Stel uw vragen aan de helpdesk

Fortrade maakt online beleggen graag toegankelijk voor iedereen. Maar vooral beginnende beleggers zitten vaak met vragen. Daarom mag u altijd contact opnemen met de Engelstalige klantenservice. Voor algemene beleggingsvragen heeft Fortrade het e-mailadres [email protected] geopend. Heeft u technische ondersteuning nodig óf heeft u een vraag over uw account? Dan kunt u mailen naar [email protected].

Fortrade is natuurlijk niet alleen bereikbaar via e-mail. Want als u direct met iemand wilt overleggen dan maakt u ook gewoon gebruik van de chatfunctie. Op deze manier krijgt u snel antwoord op uw vragen.

CFD brokers
Online brokers
* Let op! Beleggen brengt altijd risico's met zich mee.
CFD brokers
* Let op! Beleggen brengt altijd risico's met zich mee.

Populair bij online beleggen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.