Stockpair


Beleggen bij Stockpair

Stockpair is één van de Europese marktleiders in de binaire optiehandel. De website staat sinds 2010 online en inmiddels weten heel wat beleggers de weg naar het platform al te vinden. Stockpair heeft alles goed voor elkaar. Het bedrijf beschikt over een Europese licentie en het wordt gereguleerd door CySec. Daarnaast heeft Stockpair een overzichtelijk handelsplatform waar beleggers kunnen kiezen uit een aantal unieke optiesoorten. Bent u benieuwd naar wat deze online broker te bieden heeft? Onlinebeleggen.nl vertelt alles wat u moet weten!

Handelen op het platform van Stockpair

Stockpair richt zich op de internationale beleggingsmarkt. Het platform is daarom beschikbaar in 11 verschillende talen, waaronder het Engels, Duits, Spaans én het Nederlands. Stockpair heeft een zeer gebruiksvriendelijk handelsplatform ontwikkeld. In het hoofdmenu maakt u eerst een keuze uit de verschillende optiesoorten. Daarna ziet u meteen welke aandelen, indices, grondstoffen en vreemde valuta er beschikbaar zijn. De actuele koersgrafiek en het rendementspercentage staan duidelijk op het scherm zodat u in één oogopslag ziet waar u aan toe bent.

Wat is het aanbod?

Iedere belegger heeft zijn of haar eigen voorkeur. Misschien handelt u graag in Europese aandelen. Of bent u toch meer geïnteresseerd in buitenlandse valuta? Stockpair heeft ongeveer 80 onderliggende waardes om uit te kiezen. Vooral het aanbod aan buitenlandse valuta is groot. Euro’s, Australische Dollars, Britse Ponden, de Japanse Yen: het is er allemaal. Ook de Europese en Amerikaanse bedrijfsaandelen zijn ruim vertegenwoordigd. Grondstoffen krijgen bij Stockpair helaas wat minder aandacht. U kunt gaan beleggen in goud, zilver of olie maar daar houdt het wel mee op.

Handelen in ‘paar opties’ of KIKO-opties

Op het handelsplatform van Stockpair valt meteen één ding op. En dat zijn de unieke optiesoorten. Bij de meeste binaire optiebrokers kunt u kiezen voor touch/no touch opties, above/below opties, boundary opties en nog veel meer. Stockpair heeft deze varianten niet. Als alternatief kunt u gaan handelen in paar opties of KIKO-opties. Deze varianten zijn echt alleen op het platform van Stockpair te vinden.

Bij paar opties is het de bedoeling dat u twee verschillende aandelen of indices met elkaar vergelijkt. Dus hoe doet BMW het ten opzichte van Daimler? En stijgt de koers van het goud harder dan die van het zilver of is het juist andersom? Het handige van deze opties is dat u niet hoeft te wachten tot de looptijd voorbij is. Want als u wilt dan kunt u de positie voortijdig sluiten. Bij KIKO-opties hoeft u helemaal geen vervaltijd te kiezen. Het enige wat u wel moet selecteren, is de onderliggende waarde. Daarna verschijnen er meteen twee koersen (barrières) op het scherm. De ene zit onder de huidige koers en de andere zit erboven. Het doel van de KIKO-opties is om te voorspellen welke koers het eerst wordt geraakt. De transactie is afgelopen op het moment dat één van beide barrières is behaald.

 

Minimale inleg en positiegrootte

Stockpair is een vrij toegankelijke binaire optiebroker. Het bedrijf werkt met een minimale inleg van €250,- en dat is redelijk gemiddeld in de beleggingswereld. Stockpair gaat vooral de concurrentie aan met de minimale positiegrootte. Met een bedrag van €20,- zit deze online broker namelijk aan de onderkant van de markt.

Hoe zit het met de bonussen?

Over het algemeen is Stockpair erg duidelijk over de regels van het handelsplatform. Toch is deze online broker wat vaag als het over bonussen gaat. Zo kunnen beleggers wel in aanmerking komen voor een welkomstbonus, maar het percentage wil nog weleens veranderen. Daarnaast moet u het bonusbedrag meerdere keren verhandelen voordat het daadwerkelijk van u is.

De meeste beleggers kiezen niet voor Stockpair omdat ze een hoge bonus willen. Het is vooral het overzichtelijke handelsplatform en de lage minimale positiegrootte waardoor deze broker zo populair is.

Beginnersaccounts én professionele accounts…

We hadden het eerder al over de minimale inleg van €250,-. Als u dit bedrag stort dan krijgt u van Stockpair het basisaccount toegewezen. Met dit account kunt u gebruik maken van alle standaard mogelijkheden die het platform biedt. U kunt de meest actuele koersen volgen, u heeft toegang tot de basislessen uit het leercentrum én u mag uiteraard gaan handelen in binaire opties, paar opties of KIKO-opties. Voor een beginnende belegger heeft zo’n basisaccount dus meer dan genoeg te bieden.

Gaat u echt actief aan de slag op het handelsplatform van Stockpair? Dan kunt u doorstromen naar een zilveren, gouden, platina of VIP status. Met deze accounts krijgt u toegang tot meer geavanceerde handelsinstrumenten. Denk bijvoorbeeld aan:

    • Speciale strategietrainingen van een accountmanager.
    • Een wekelijkse marktbeoordeling in uw mailbox. Dit bestaat uit een marktsamenvatting, handelssuggesties en een financieel verwachtingsbericht.
    • Advies van een professionele handelaar. Deze expert maakt een analyse van uw handelstransacties en geeft meteen tips hoe het beter kan.
    • Beleggers krijgen een bepaald percentage van hun maandelijkse geldvolume terug. Bij een zilveren account is dit 0,5%, bij goud en platinum wordt het 1,0% en 2,0% en met een VIP account krijgt u zelfs 3,0% terug.

Als u een bepaald bedrag aan stortingen heeft bereikt dan zet Stockpair uw account automatisch om in een hogere status. Voor een zilveren account moet u minimaal €1.000,- hebben gestort. Bij een totale storting van €5.000,-, €20.000,- en €50.000,- krijgt u weer een nieuwe status toegewezen.

…maar geen vrijblijvend demo account

Met al die verschillende accounts verwacht u waarschijnlijk ook een uitgebreid demo account. Bijna alle online brokers hebben immers zo’n speciaal account waar beleggers geheel vrijblijvend mee kunnen oefenen. Bij Stockpair werkt dit iets anders. Als u gebruikt wilt maken van het oefenaccount dan moet u zich registreren én meteen een eerste storting doen. Het demo account is dus niet vrijblijvend. Het is alleen bedoeld voor beleggers die serieus van plan zijn om via Stockpair te gaan handelen.

Contact met de klantenservice

Stockpair wil zijn klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom is er zelfs een volledige Nederlandstalige klantenservice beschikbaar. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig, en u kunt ze benaderen via e-mail ([email protected]), telefoon (+31 20 80 81 728) of live chat. Het klantenserviceteam probeert vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten voor u weer verder kunt.

CFD brokers
Online brokers
* Let op! Beleggen brengt altijd risico's met zich mee.
CFD brokers
* Let op! Beleggen brengt altijd risico's met zich mee.

Populair bij online beleggen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.