Optie24


Beleggen in Binaire Opties bij Optie24

Optie24 is de Nederlandse marktleider als het gaat om handel in binaire opties. Officieel is de online broker eigendom van Fidelisco Capital Markets Ltd, een bedrijf dat op Cyprus is gevestigd. Toch wordt de Nederlandse tak van Optie24 gerund door het Rotterdamse Pip Invest BV. Het grote voordeel is dat alles bij de online broker in het Nederlands is, van de software tot de klantenservice. En sinds september 2015 wordt Optie24 zelfs gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Want veiligheid en betrouwbaarheid gaat toch boven alles. Ben je geïnteresseerd in de binaire opties van Optie24? Lees dan snel verder!

Handelen in binaire opties bij Optie24

Bij Optie24 is een beleggingsplatform waar alleen binaire opties (oftewel digitale opties) worden verhandeld. U kunt binaire opties afsluiten op aandelen, incides, valuta, grondstoffen en nog veel meer. Wat deze manier van online beleggen zo aantrekkelijk maakt, is dat u maar twee keuzes heeft. U voorspelt of het product binnen de looptijd gaat stijgen of juist gaat dalen.

Op het platform hoeft u maar drie dingen te selecteren:

    • De onderliggende waarde van het product
    • De looptijd
    • Het bedrag dat u gaat investeren

Dit maakt het online beleggen via Optie24 zeer overzichtelijk. Niet vreemd dus dat beginnende beleggers graag voor deze online broker kiezen.

Beleggers kunnen bij Optie24 handel drijven met put- en call-opties. Als u verwacht dat de koers na de looptijd is gedaald dan kiest u voor put-opties. Denkt u dat de koers hoger gaat uitvallen? In dat geval gaat u voor een call-optie. Meer mogelijkheden zijn er eigenlijk niet. Voor de ervaren beleggers is het aanbod op Optie24 misschien wat beperkt. Zo vindt u er geen high-yield opties, boundary opties of one touch opties. Gecompliceerde optiestrategieën zijn dus uitgesloten.

Wat leveren deze opties u op?

Binaire opties hebben een vast rendement. De hoogte van het rendement is niet gebaseerd op de onderliggende waarde van het product, maar op de geldende looptijd. Het rendement op kortetermijnopties is met 68% wat aan de lage kant. Bij 24-uurs opties ligt het rendement al een stuk hoger, namelijk op 80%. Door dit hoge rendement is het beleggen in 24-uurs opties een zeer interessante mogelijkheid.

Online beleggen met een beperkt budget

Veel mensen denken dat ze voor online beleggen een behoorlijk kapitaal mee moeten nemen. Optie24 is gelukkig een heel toegankelijke broker. Want om te kunnen starten met handelen, hoeft u slechts €50,- in uw account te storten. Dit bedrag is aanzienlijk lager dan bij andere online brokers. Het minimale tradingbedrag is met zijn €5,- ook erg laag. Bij veel online brokers komt dit bedrag toch al snel uit op €25,-. Door de lage financiële drempel is Optie24 bij uitstek geschikt voor beginnende beleggers.

Een 100% stortingsbonus bij Optie24

De eerste storting levert bij Optie24 meteen geld op. De online broker hanteert namelijk een 100% stortingsbonus. Als u €50,- stort, krijgt u van Optie24 €100,- om mee te handelen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Houd er wel rekening mee dat het geld niet automatisch op uw account wordt bijgeschreven. U moet altijd contact opnemen met de klantenservice om het geld te krijgen. De stortingsbonus van Optie24 is overigens wel aan regels gebonden. Zo bent u verplicht om het bonusbedrag minimaal 20 keer in te leggen. Bij een bonus van €50,- is het geld pas vrijgespeeld op het moment dat u €1.000,- heeft ingelegd. Het kost dus wel de nodige moeite om de 100% bonus in ontvangst te mogen nemen.

Oefenen met een demo-account

Beleggen neemt altijd risico met zich mee. Het is daarom verstandig om eerst te oefenen voordat u met echt geld gaat handelen. Beginnende beleggers kunnen bij Optie24 vrijblijvend een demo-account openen. Op de homepage staat een grote button die u doorstuurt naar de juiste pagina. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, krijgt u de inloggegevens toegestuurd. U kunt nu direct uw eerste fictieve opties kopen. Optie24 geeft u €50.000,- aan oefengeld zodat u alle handelsstrategieën rustig kunt uitproberen. Verder werkt het oefenaccount exact hetzelfde als een gewoon account. U handelt in echte opties én tegen een actuele koers. Het enige verschil is dat u met fictief geld belegt. Ook de eventuele winst of het verlies bestaat alleen in de digitale wereld. Dus gaat het goed en maakt u veel winst? Dan stapt u eenvoudig over naar een echt account.

Geld storten en laten uitbetalen

Veruit de meeste beleggers maken gebruik van iDEAL als ze geld in hun account willen storten. Deze betaalmethode is veilig en bovendien erg snel. Het geld staat vaak al binnen een paar minuten op uw account. Andere betaalopties zijn e-wallets als Moneybookers, Neteller en PayPal. Ook bankoverschijvingen en betalingen via creditcard worden geaccepteerd. Wilt u de gemaakte winst laten uitbetalen? Optie24 zorgt ervoor dat dit snel wordt geregeld. De online broker betaalt tweemaal per dag uit. Deze uitbetaling gebeurt altijd via een Europese SEPA overschrijving. Optie24 is afhankelijk van de verwerkingsduur van uw bank. In de meeste gevallen staat het geld echter al binnen één werkdag op uw rekening.

Optie24: Altijd en overal online beleggen

De internationale beleggingsmarkt gaat 24 uur per dag door. Maar u zit waarschijnlijk niet van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat achter uw laptop. Om niets mis te lopen, heeft Optie24 daarom een app ontwikkeld voor iPhone en Android. Met deze trading app kunt u altijd en overal uw beleggingen beheren.

De optie24 klantenservice

Optie24 heeft 24 uur per dag een professionele klantenservice voor u klaarstaan. Deze klantenservice is telefonisch bereikbaar op het nummer 010 66 90 209. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan naar [email protected]. Het team van Optie24 doet er alles aan om deze mails zo snel mogelijk te beantwoorden. De chat is een andere mogelijkheid om contact op de nemen met de klantenservice. Op de website staat voortdurend een chat icoon in beeld. U hoeft er maar op te drukken en u maakt al contact met de klantenservice. Voor algemene vragen kunt u overigens ook gewoon terecht op de FAQ-pagina.

CFD brokers
Online brokers
* Let op! Beleggen brengt altijd risico's met zich mee.
CFD brokers
* Let op! Beleggen brengt altijd risico's met zich mee.

Populair bij online beleggen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.