Beleggen24


Online beleggen bij Beleggen24

Beleggen24 is één van de nieuwste online brokers op de Nederlandse markt. Maar het bedrijf is zeker geen onbekende in de beleggingswereld. De mensen achter Beleggen24 waren namelijk eerder al verantwoordelijk voor het succesvolle Optie24. Vanaf het moment dat de website in juni 2017 online ging, waren de verwachtingen dus hoog. En ook wij zijn zeer benieuwd naar wat Beleggen24 allemaal te bieden heeft.

Een betrouwbare broker met Nederlandse roots

Er gaat veel geld om in de beleggingswereld. Het is daarom essentieel dat u een betrouwbaar platform vindt waar u kunt handelen. Beleggen24 scoort wat dat betreft goede punten. Zo staat de online broker bijvoorbeeld geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (licentienummer 181/12). Daarnaast is de website volledig in het Nederlands, en ook de klantenservice staat u in uw eigen taal te woord. Voor veel beleggers is dit toch een groot pluspunt.

Waar kunt u in handelen?

Beleggen24 richt zich op de handel in forex en CFD. Zodra u 250 euro in uw account heeft gestort, kunt u direct de eerste belegging doen. Er zijn 84 valutaparen, 45 Europese en Amerikaanse aandelen, 25 indices en verschillende metalen. Het aantal beleggingsproducten neemt alleen nog maar verder toe. Hierdoor lijkt Beleggen24 een geduchte concurrent te worden voor de gevestigde orde.

De beleggingswereld werkt eigenlijk heel simpel: hoe meer geld u investeert, hoe hoger de winst. Om de uiteindelijke winst wat op te schroeven, heeft u bij Beleggen24 verschillende hefboommogelijkheden. Met een maximale leverage van 1:200 is deze online broker zeer interessant voor de serieuze belegger.

Vergroot de winst met 4% rente op uw handelsrekening

Beleggen is een slimme manier om meer vermogen te krijgen. En aangezien banken tegenwoordig nog nauwelijks rente geven, kiezen steeds meer mensen ervoor om hun geld in aandelen, opties of vreemde valuta te investeren. Beleggen24 springt handig in op deze trend. De online broker belooft namelijk dat beleggers rente ontvangen over het bedrag dat op hun handelsrekening staat. Het gaat om een jaarlijkse rente van 4%. Als u veel winst maakt, kan dit bedrag dus flink oplopen. Beleggen24 is overigens de enige in Nederland die dit doet. We verwachten dan ook dat deze extra rente de broker veel nieuwe handelaars zal opleveren.

Trainingen voor de beginnende belegger

De drempel om te beginnen met beleggen is vaak hoog. Want wat is de eerste stap die u moet zetten? En op welk moment kunt u het beste gaan (ver)kopen? Gelukkig helpt Beleggen24 u om de beleggingswereld wat beter te begrijpen. Op het platform is een apart educatief centrum aanwezig, waar webinars, e-books en diverse handleidingen te vinden zijn. Voor de beginnende belegger biedt dit een schat aan informatie.

Zo’n algemene uitleg is natuurlijk een mooi begin. Maar u leert pas echt goed beleggen als u daadwerkelijk aan de slag gaat. Op het platform van Beleggen24 mag u daarom kiezen voor een demo account. U handelt dan tegen actuele koersen in de beleggingsproducten van uw keuze. Er komt alleen geen echt geld aan te pas waardoor u vrijuit kunt oefenen. Wilt u nog wat extra advies voordat u de overstap waagt naar een regulier handelsaccount? In dat geval heeft u misschien wel profijt van de één-op-één basistrainingen van Beleggen24. Deze trainingen zijn volledig in het Nederlands zodat iedereen eraan kan deelnemen.

Wat heeft Beleggen24 de ervaren belegger te bieden?

Het team van Beleggen24 bestaat uit ervaren financiële experts. Zelfs als u al jarenlang in aandelen of valuta handelt, kunt u waarschijnlijk nog wat van ze leren. Daarom kunt u altijd van gedachten wisselen met uw persoonlijke accountmanager of één van de andere financiële experts van Beleggen24. Dit helpt u om het optimale uit uw beleggingen te halen.

Ervaren beleggers stellen veel eisen aan hun online broker. Vooral de hoogte van de winst en de te gebruiken strategieën spelen een doorslaggevende rol. Bij Beleggen24 begrijpen ze dit als geen ander. Er zijn daarom bijna geen restricties wat betreft handelsstrategieën. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een hoge hefboom, en ook scalping (binnen een paar seconden of minuten verkopen van uw beleggingsproduct) is toegestaan. En dat terwijl scalping bij veel andere brokers, waaronder Plus500, expliciet is verboden.

Is Beleggen24 echt een toevoeging?

Wereldwijd zijn er heel wat online brokers actief. U vraagt zich misschien af of Beleggen24 iets toevoegt aan het bestaande aanbod. Wij vinden in ieder geval van wel. Vooral het Nederlandstalige platform en de vele handelsmogelijkheden zijn goede redenen om voor Beleggen24 te kiezen. Daarnaast garandeert de broker ook nog een snelle uitbetaling. In de meeste gevallen wordt de aanvraag al binnen 24 uur verwerkt.

Er zijn natuurlijk genoeg brokers die betrouwbaar zijn, een mooi aanbod hebben en die de winst snel uitbetalen. Maar waar Beleggen24 zich écht meer weet te onderscheiden, is de 4% rente die u jaarlijks op uw handelsrekening ontvangt. Zo leveren de beleggingen u nog meer op dan u in eerste instantie had gedacht.

CFD brokers
Online brokers
* Let op! Beleggen brengt altijd risico's met zich mee.
CFD brokers
* Let op! Beleggen brengt altijd risico's met zich mee.

Populair bij online beleggen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.