Anyoption


Online beleggen bij Anyoption

Anyoption is één van de oudste en bekendste online brokers op het gebied van binaire opties. Het bedrijf is gestart in 2008. In die tijd waren er nog maar weinig online brokers die specifiek gericht waren op de handel in binaire opties. Anyoption is wat dat betreft behoorlijk vooruitstrevend geweest. En die inzet is beloond. Want inmiddels heeft Anyoption hondderdduizenden gebruikers uit de hele wereld. 

Online beleggen in binaire opties

Bij Anyoption kunt u online handelen in meer dan 120 verschillende producten. Kies bijvoorbeeld voor grondstoffen zoals goud, zilver en olie. Uiteraard is het ook mogelijk om binaire opties af te sluiten op aandelen, valuta, indices en dergelijke. Anyoption is een populaire online broker onder Nederlandse beleggers en wordt voornamelijk gekozen voor zijn binaire opties. Al is het aanbod bij Anyoption behoorlijk groot. Toch weet deze online broker zich vooral te onderscheiden door de verschillende soorten opties.

Zo kunt u kiezen voor:

    • High/Low opties
    • Option+
    • One Touch
    • Binaire 0-100
    • Lange termijn

High/Low opties:

De bekendste manier om in binaire opties te handelen, is door gebruik te maken van high/low opties. Hierbij voorspelt u of de koers aan het einde van de looptijd hoger (call) of juist lager (put) ligt dan de huidige waarde. Bij Anyoption zijn deze opties te vinden onder het tabblad ‘binaire opties’.

Option+:

Option+ is een interessant alternatief voor de gewone high/low opties. Via dit platform kunt u in real-time uw binaire opties kopen en verkopen. Dit kan zelfs vóór het officiële expiratiemoment. Op de website van Anyoption worden de koersen voortdurend bijgehouden zodat u een goed moment uit kunt kiezen om de opties van de hand te doen. Het grote voordeel van Option+ is dat u eenvoudig profiteert van tijdelijke koerswinsten. Het rendement ligt daarentegen wel wat lager. Ook betaalt u per transactie €0,50 aan commissiekosten.

One Touch:

In het weekend zijn er bij Anyoption zogenaamde One Touch opties te koop. Hierbij voorspelt u vooraf of een bepaalde koers tijdens de looptijd wordt bereikt. Stel u handelt in valuta en u verwacht dat de EUR/USD koers binnen een week tijd boven de 1.1336 uitkomt. U hoeft dan niet te wachten tot de hele week is verstreken. Als de koers op woensdag is bereikt dan heeft u al gewonnen, zelfs als de koers daarna weer zakt.

Binaire 0-100:

De binaire 0-100 opties lijken in eerste instantie veel op de handel in reguliere opties. Het draait namelijk allemaal om een expiratemoment én de call of put mogelijkheid (oftewel Buy en Sell, zoals dit bij binaire 0-100 opties heet). U bepaalt van tevoren of de koers tijdens de looptijd een bepaalde waarde gaat bereiken. Denkt u van wel? Dan koopt u opties (buy). Heeft u hier geen vertrouwen in? In dat geval kiest u ervoor om te verkopen (sell).De naam ‘binaire 0-100’ heeft Anyoption natuurlijk niet toevallig gekozen. Het verwijst naar het bedrag waarvoor je de opties kunt kopen en verkopen. Dit bedrag ligt dus tussen de €0,- en de €100,-. De overgebleven waarde is dan het rendement. Misschien koopt u wel 10 opties voor €40,- per stuk. Als uw voorspelling uitkomt dan ontvangt u (10 x 100) €1.000,-. U maakt €600,- winst, en dat staat gelijk aan een rendement van 150%. Het rendement ligt over het algemeen beduidend hoger dan bij gewone binaire opties.

Lange termijn:

Tot slot biedt Anyoption de mogelijkheid tot langetermijnbeleggingen. U heeft keuze uit opties in EUR/USD, olie, goud, aandelenindex DAX, beursindex S&P 500 of bitcoins.

Handelstransacties en rendement

Voor het online beleggen hanteert Anyoption een minimale storting van €100,-. Daarnaast moet u per handelstransactie ten minste €25,- inzetten. Hiermee doet Anyoption niet onder voor andere online brokers. Het rendement is daarentegen wel aan de lage kant. Bij de reguliere binaire opties moet u rekenen op een percentage namelijk tussen de 65 en 70%. Dit wordt wel weer gecompenseerd met een soort verliesbescherming. Als een optie ‘out of the money’ eindigt dan krijgt u tot wel 15% van uw investering terug. Op deze manier komt het effectieve rendement alsnog boven de 80% uit. Binaire 0-100 opties en One Touch opties zijn overigens nóg winstgevender.[av_hr class=’invisible’ height=’1′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’10px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’10px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

 

 

” Online beleggen bij Anyoption kan behoorlijk lucratief zijn! ” 

 

[av_hr class=’invisible’ height=’1′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’20px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’20px’ custom_margin_bottom=’20px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

 

Welke bonus krijgt u uitgekeerd?

Veel online brokers adverteren met hoge bonussen. Anyoption pakt dit wat anders aan. Op het moment dat het bedrijf iets te promoten heeft, kunnen nieuwe klanten geluk hebben met een 100% stortingsbonus. Maar normaal gesproken is de online broker wat minder royaal als het om bonussen gaat. Wie een bonus wil ontvangen, moet een eerste storting doen van minimaal €250,-. Hierna bepaalt het team van Anyoption de hoogte van de stortingsbonus op basis van uw storting. Het percentage van de bonus ligt ergens tussen de 25 en 100%, afhankelijk van het bedrag dat u heeft gestort.

Geld beheren bij Anyoption

Anyoption biedt haar klanten genoeg mogelijkheden om geld te storten. U kunt bijvoorbeeld betalen via iDEAL, creditcard, Skrill (Moneybookers) of gewone bankoverschijving. Deze betalingen lopen altijd via een beveiligde verbinding zodat u geen enkel risico loopt. Heeft u winst gemaakt met het online beleggen? Dan kunt u deze winst één keer per maand gratis uit laten betalen. Daarna moet u per transactie rond de €30,- betalen. Om fraude te voorkomen, bent u wel verplicht om een kopie van uw paspoort of identiteitskaart achter te laten. Maar dit werkt bij andere online broker precies zo.

 

 

Online beleggen, waar u ook bent

De handel in binaire opties staat nooit stil. Daarom is het wel zo handig dat u met de mobiele app altijd en overal kunt beleggen. De app is zowel beschikbaar voor iPhone als voor Android-toestellen. U hoeft dus niets meer te missen.

Contact met de Anyoption klantenservice

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Anyoption. Het Nederlandse team staat tussen maandag 7:00 en vrijdag 23:00 non-stop voor u klaar. Ze zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 020 24103 10. Al kunt u er ook voor kiezen om uw eigen telefoonnummer achter te laten zodat de medewerkers u terug kunnen bellen. Stelt u uw vraag liever via e-mail? Dan kunt u deze richten aan [email protected]. Tot slot is het ook nog mogelijk om met de klantenservice te chatten. Anyoption biedt dus meer dan genoeg ondersteuning.

CFD brokers
Online brokers
* Let op! Beleggen brengt altijd risico's met zich mee.
CFD brokers
* Let op! Beleggen brengt altijd risico's met zich mee.

Populair bij online beleggen

toggle off
Gokreclame uitschakelen.